Sevgililer Günü nedeniyle 14 Şubat 2020 tarihinde Fakültemiz Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonunda bir konser verildi. Ankara Üniversiteliler Derneği’nin organizasyonunda düzenlenen konserde, fakültemiz mezunu Tenor Dr. Zafer Mutlu, Murat Usta ve Cüneyt Yeşiltepe’den oluşan ABİ (Az Bulunur İnsanlar) Grubu, Ankara Tıplılara müzik dolu bir akşam yaşattı.

Tenor Mutlu, konserin ilerleyen bölümlerinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik’i de sahneye davet etti. Prof. Dr. Çelik ve Dr. Mutlu’nun birlikte seslendirdiği şarkılar büyük beğeni topladı.

Konserin son bölümünde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik tarafından Tenor Zafer Mutlu, Murat Usta ve Cüneyt Yeşiltepe’ye çiçek takdim edildi.