Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı, Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği Deneyim Paylaşım Programı’na ev sahipliği yaptı.

Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği tarafından düzenlenen ve genç mikrocerrahları tecrübeli ve kıdemli mikrocerrahlarla buluşturarak ameliyathane ortamında deneyim ve bilgilerin paylaşılmasını amaçlayan Deneyim Paylaşım Programlarının 7’incisi, 25-29 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara ve Konya’da tamamlandı.

Programın 2’inci gününe Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı ev sahipliği yaptı. Anabilim Dalımız öğretim üyesi Prof. Dr. Savaş Serel ve ekibi topukta ateşli silah yaralanmasına bağlı yarası olan bir hastanın yumuşak doku defektini mikrocerrahi yöntemlerle onarırken, programa farklı eğitim kurumları ve hastanelerden katılan 5 genç mikrocerrah, ameliyatı izlediler ve ekibin deneyimlerinden yararlandılar.