Emekli Öğretim Üyelerimiz ile Buluşma

//Emekli Öğretim Üyelerimiz ile Buluşma

Fakültemizden emekli olan değerli öğretim üyeleri ile 28 Kasım 2019 tarihinde Morfoloji yerleşkesi Mavi Salon’da bir buluşma gerçekleştirildi.

Toplantıya, önceki rektörlerimizden Prof. Dr. Nusret Aras, rektör yardımcıları Prof. Dr. İsmail Hakkı Ayhan, ve Prof. Dr. Tansu Arasıl, önceki dekanlarımız Prof. Dr. Semih Baskan, Prof. Dr. Tümer Çorapçıoğlu, Prof. Dr. İlker Ökten ve Prof. Dr. Erol Özdiler ile emekli öğretim üyeleri katıldı.

Etkinliğin başında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem E. Çelik tarafından fakültemiz çalışmaları hakkında bir sunum yapıldı, ardından emekli öğretim üyelerimizden görüş ve öneriler alındı. Etkinlik sohbet ve ikram ile devam etti.

Emekli öğretim üyelerimiz güzel anılar ile fakültemizden ayrıldılar.

2019-12-02T14:59:33+03:00