Fakültemizden Yüksek Öğretim Kalite Kurulu’na (YÖKAK) Ziyaret

//Fakültemizden Yüksek Öğretim Kalite Kurulu’na (YÖKAK) Ziyaret

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden bir heyet, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik ile birlikte Yüksek Öğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a bir ziyarette bulundu.

Ziyaret ekibinde, Dekan Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik’in yanı sıra, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral,  Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Sevim Aydın, Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Dr. Onur Polat ve Araştırma Koordinatörü Prof. Dr. Nuray Yazıhan bulundu.

Ziyaret sırasında, YÖKAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım ile Fakültemiz Kardiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi ve YÖKAK üyesi Prof. Dr. Çetin Erol da hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında, YÖKAK başkan ve üyelerine, fakültemiz kalite çalışmaları hakkında sunumlar yapıldı ve bu konuda YÖKAK’ın görüşleri alındı.

2019-11-21T09:59:09+03:00