Yeni Eğitim-Öğretim Dönemindeki İntörn Dersleri Başladı

//Yeni Eğitim-Öğretim Dönemindeki İntörn Dersleri Başladı

Dönem VI öğrencilerine (İntörn) yönelik mesleki gelişim, kariyer planlama ve birinci basamakta hasta yönetimi eğitim programını kapsayan toplantıların ilki, 13 Kasım 2019 tarihinde Morfoloji Yerleşkesi Prof. Dr. Lütfi Tat Salonunda (Mavi Salon) gerçekleştirildi.

Dersler, Prof. Dr. Yasemin Yalım’ın anlattığı “Aydınlatılmış Onam ve Hasta Mahremiyeti”, “İbni Sina Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Alpay Azap’ın anlattığı “Çalışan Sağlığı ve Güvenli Çalışma” konularıyla başladı.

Toplantı, öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi ile takip edildi. Eğitim toplantıları, iki haftada bir Çarşamba günleri öğleden sonra olmak üzere 2020 Yılı Mayıs Ayı sonuna kadar devam edecek.

2019-11-20T14:12:00+03:00