Radyoloji Anabilim Dalımıza 6 Ödül Birden

//Radyoloji Anabilim Dalımıza 6 Ödül Birden

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı, TÜRKRAD (Türk Radyoloji Derneği) 2019 Kongresinde birçok ödül alarak fakültemize büyük bir gurur yaşattı.

Anabilim Dalımızdan ödül alan isimler ve aldıkları ödülleri aşağıda sıralıyoruz:

1. Anabilim Dalımız öğretim görevlilerinden Doç. Dr. Elif Peker, Prof. Dr. Ayşe Erden, Prof. Dr. İlhan Erden, Prof. Dr. Nurşen Düzgün ile birlikte yaptıkları “AJR” dergisinde yayınlanan “Intestinal Behçet Disease: Evaluation With MR Enterography-A Case-Control Study” adlı çalışmasıyla Siemens Radyoloji Ödülü’nü aldı.
  2. Anabilim Dalımız öğretim görevlilerinden Öğr. Gör. Dr. Başak Gülpınar, Doç. Dr. Elif Peker, Doç. Dr. Çiğdem Soydal, Öğr. Gör. Dr. Mine Araz ve Prof. Dr. Atilla Elhan ile yaptıkları “Nöroendokrin Tümör Karaciğer Metastazları: Tek Fazlı Rutin Abdomen BT-BT Histogram Bulguları ile Histolojik Alt Tipler Tahmin Edilebilir mi? GA-68 DOTATATE PET/BT Korelasyonu” adlı “Sözlü bildiri ile Birincilik Ödülü’nü” kazandı.
  3. Anabilim Dalımız öğretim üyelerinden Doç. Dr. Elif Peker, Öğr. Gör. Dr. Başak Gülpınar, Uzm. Dr. Sena Ünal, Prof. Dr. İlhan Erden ile yaptıkları “Parotis Kitlelerinin Ayrımında ADC Histogram Analizi, T1 Haritalama ve Dinamik Eğrilerin Değerlendirilmesi” adlı çalışma ile Poster bildiri alanında İkincilik Ödülü’nün sahibi oldu.
  4. Anabilim Dalımız öğretim görevlilerinden Öğr. Gör. Dr. Ayşegül Gürsoy Çoruh ve Öğr. Gör. Dr. Başak Gülpınar, Günün Olguları Yarışmasında Birincilik Ödülü’nü elde ettiler.
  5. Anabilim Dalımız öğretim görevlilerinden Doç. Dr. Namık Kemal Altınbaş, ekibiyle birlikte Film Okuma Oturumu Yarışmasını kazandı.
  6. Anabilim Dalımız araştırma görevlisi Dr. Emel Özer, “Nöroradyoloji-Baş-Boyun: İnflamasyon” Kursunda katıldığı yarışmada birinci oldu.

Bu görkemli başarıdan dolayı Anabilim dalımızı, ödül kazanan Anabilim dalı öğretim üyelerimiz ve elemanlarımızı, 2. Ödülde ortaklaşa çalışan Biyoistatistik ve Nükleer Tıp Anabilim Dallarındaki öğretim üyelerimizi tüm fakültemiz adına gönülden kutluyoruz.

2019-11-20T14:45:20+03:00