//Prof. Dr. Fulya Dökmeci, Türk Ürojinekoloji ve Rekonstrüktif Cerrahi Derneği’nin Yeni Başkanı Seçildi

Türk Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüktif Cerrahi Derneği, alanında ilk kez ‘IUGA (Internatıonal Urogynecology Associtaion) Exchange Meeting’ toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıya, Fakültemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Fulya Dökmeci, Doç. Dr. Şerife Esra Çetinkaya, Doç. Dr. Murat Seval, fakültemizde görevlendirme ile çalışan Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden fizyoterapi öğretim üyesi Doç. Dr. Emel Sönmezer, öğretim ve araştırma görevlileri katıldı.

Bu arada Türk Ürojinekoloji ve Rekonstüktif Cerrahi Derneği) seçimleri de yapıldı. Seçimlerin sonucunda, Fakültemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilin Dalı’ndan Prof. Dr. Fulya Dökmeci Dernek Başkanı olurken, Doç. Dr. Esra Çetinkaya da yönetim kuruluna girdi.

Değerli öğretim üyelerimizi gönülden kutluyor, başarılar diliyoruz.

2019-11-15T10:46:12+03:00