Hücresel tedaviler üzerine gerçekleşen uluslararası kongrede Fakültemiz Biyofizik AD (Anabilim Dalı) öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Belma Turan’a “Lider bilim insanı”, Prof. Dr. Can Akçalı’ya ise kardiyovasküler alanda yapmış olduğu katkılardan dolayı ödül verildi.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kök Hücre Enstitüsü tarafından 30 Ekim-1 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen “International Symposium on Cellular Therapy in Cardiovascular  Medicine: Stem Cell Opportunity” başlıklı toplantıda,  “International Academy of Cardiovascular Science”   tarafından Biyofizik Anabilim Dalı öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Belma Turan’a  “”Distinguished Leadership Award” ve Prof. Dr. Can Akçalı’ya   “Distinguished  Service Award” ödülleri takdim edildi.

Değerli öğretim üyelerimizi bu çok gurur verici başarılarından dolayı kutluyoruz.