Kariyer Günlerinde Doç. Dr. Özgür Demir ile  “Dahiliyeye Adım Adım”

//Kariyer Günlerinde Doç. Dr. Özgür Demir ile  “Dahiliyeye Adım Adım”

Kariyer Günleri kapsamında “Dahiliye Adım Adım” etkinliğinin ikinci oturumunda, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı öğretim üyesi  Doç. Dr. Özgür Demir, fakültemiz öğrencileri ile bir araya geldi.

Ankara Fakültemiz öğrenci topluluklarından ANTKÖK ve TURKMSIC’in organizasyonunda, Morfoloji Binası 2 No’lu Amfide düzenlenen etkinliğe çok sayıda öğrencimiz katıldı.

ANTKÖK ve TURKMSIC üyeleri, “tıp dünyasındaki yolculuğumuzda bizlere rehberlik edecek değerli hocalarımızı sizlerle buluşturmaya devam ediyor ve Kariyer Günleri: Dahiliyeye Adım Adım etkinliğimizin 2. oturumunu düzenliyoruz” ifadelerini kullandı.

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Özgür Demir, öğrencilere Dahiliye (İç Hastalıkları) alanındaki tecrübelerini aktardı. Doç. Dr. Demir, öğrencilere, “sevdiğiniz meslek ve dalda çalışmanız çok önemli” dedi.

Doç. Dr. Demir, öğrencilerin, kendilerine, Ben neyi istiyorum? Beni en çok ne mutlu eder? gibi sorular sormalarını ve kariyerlerini de bu sorulara verecekleri cevaplar üzerinde inşa etmeleri gerektiğini söyledi.

Hekimlik hayatlarında Dahiliyeyi düşünen öğrencilere, bu alanla ile ilgili detaylar bilgiler aktaran Doç. Dr. Demir, hekimin insan vücudu ve vücuttaki hastalıklara bütüncül yaklaşım göstermesi gerektiğini söyledi. Doç. Dr. Demir, Dahiliyecilerin, hastalık tedavisinde çok detaylı bir şekilde ilerlediğini ve sonuca da bu detaylar üzerinden gittiğini belirtti.

2019-10-24T09:54:54+03:00