Uptodate ve Clinical Key Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

//Uptodate ve Clinical Key Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

Tıp alanında dünyada en çok kullanılan elektronik kaynaklar olan “Uptodate ve Clinical Key“ hakkında bilgilendirme toplantısı fakültemizde gerçekleşti

Ankara Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı’nın organizasyonuyla Gemini Bilgi Teknolojileri Firması Satış Yönetimi ve Eğitim Uzmanı Özlem Aksu tarafından fakültemiz çalışanlarına, üniversitemizin abone olduğu sağlık alanında önde gelen iki veri tabanı olan “Uptodate ve Clinical Key” hakkında bilgiler aktarıldı.

Morfoloji Binası Mor Salon’da 1 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral, öğretim üyeleri, görevlileri ve çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Özlem Aksu, toplantıda, elektronik tıp kaynaklarına ulaşım, arayüz özellikleri, elektronik kaynaklara mobil erişim, uzaktan erişim ve içerik bilgileri gibi konularda detaylı bilgiler aktardı.

2019-10-21T14:53:26+03:00