Akademik Genel Kurul Düzenlendi

//Akademik Genel Kurul Düzenlendi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi ilk Akademik Genel Kurulu 2 Ekim 2019 tarihinde Morfoloji yerleşkesi Prof. Dr. Lütfü Tat Konferans salonunda gerçekleşti.

Rektör yardımcısı Prof. Dr. Bahaddin Güzel, Dekan Prof. Dr. Gülfem E. Çelik ile  dekan yardımcıları, bölüm başkanları, Anabilim/bilim dalı başkanları ve öğretim üyelerinin katıldığı toplantıda akademik yükseltilme atamalar ile ilgili son gelişmeler, fakültemiz tanıtım faaliyetleri ve yerleşmeye etkisi, fakültemiz uyum programları, yerleşen öğrencilerin özellikleri ve fakültemiz sıralaması, öğrencilere sağlanan sosyal destekler, ingilizce ve türkçe program çalışmaları ile kalite çalışmaları planlamaları paylaşıldı. Kurulun sonunda  1 Ekim 2018 sonrası doçent unvanı alan öğretim üyelerimize biniş giydirildi, doçentlik ve profesörlük ataması yapılan öğretim üyelerimiz takdim edildiler.

Bu konuda yapılan sunum slaytları ulaşmak için tıklayınız

Katılan öğretim üyelerimize teşekkür ediyor, verimli bir eğitim dönemi diliyoruz.

2019-10-25T21:40:04+03:00