Dönem IV Klinik Stajlara Uyum Programı

//Dönem IV Klinik Stajlara Uyum Programı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki 3 yıllık eğitimlerini tamamlayarak Dönem 4’e geçme hakkını kazanan öğrencilerimiz için Fakültemiz Dekanlığı ile Tören ve Öğrenci Etkinlikleri Komisyonu tarafından 27-29 Ağustos tarihleri arasından “2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Dönem IV Klinik Stajlara Uyum Programı” düzenlendi. Dönem 4’lüler Uyum Programının sonunda Klinik Stajlara geçişin simgesi olan beyaz önlüklerini de giydi.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdulkadir Noyan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Uyum programı kapsamında, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik “Sağlık İçin İletişim” , Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Ateş “Hekim-Hasta Görüşmesinin İncelikleri”, Prof. Dr. Alpay Azap “Hastane Ortamında İş Güvenliği”, Prof. Dr. Berk Burgu “Hastanelerin Tanıtımı”, Prof. Dr. N. Yasemin Yalım “Sağlıkta Profesyonelizm”, Prof. Dr. Ayhan Cömert “Erasmus Programlarının Tanıtımı”, Prof. Dr. Ahmet Acıduman “Hasta Hakları”, Doç. Dr. M. Serhat Birengel “Klinik Stajların Tanıtımı”, Fakültemiz Öğrenci Temsilcisi İnt. Dr. Devrim Deniz Kuşçu da “Öğrenci Gözüyle Klinik Stajlar” başlıklı sunumlar yaptı.

Uyum Programında Prof. Dr. Özden Palaoğlu ve Prof. Dr. Hakan Ergün tarafından “Akılcı İlaç Uygulamaları” hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Arkasından da uygulamalı akılcı ilaç eğitimi verildi. Uyum etkinlikleri Perşembe günü gerçekleştirilen Beyaz Önlük Giyme Töreni ile sona  erdi.

2019-09-02T12:27:15+03:00