//Göz Hastalıkları Anabilim Dalı “Tıpta Uzmanlık Eğitimi”ne Uluslararası Akreditasyon

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı, geçtiğimiz yıl Türk Oftalmoloji Derneği Yeterlilik Kurulu tarafından verilen “Ulusal Akreditasyon Belgesi”nden sonra Ülkemizde ilk olarak “European Board of Ophthalmology” tarafından verilen “Uluslararası Akreditasyon Belgesi”ni de almaya hak kazandı.

Bu çok gurur verici başarıda katkısı olan, başta öğretim üyelerimiz olmak üzere Anabilim Dalının tüm akademik ve idari çalışanlarını gönülden kutluyoruz.

2019-10-23T15:24:35+03:00