Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul ve Kapanış Töreni ile Sona Erdi

//Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul ve Kapanış Töreni ile Sona Erdi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından 2018-2019 Akademik Yılının sona ermesi nedeniyle Akademik Kurul ve Kapanış Töreni düzenlendi. Fakültemiz Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdulkadir Noyan Konferans Salonu’nda düzenlenen Kapanış Töreni’ne çok sayıda öğretim üyesi, öğretim ve araştırma görevlisi ve öğrenci katıldı.

Törenin ilk bölümü olan Akademik Genel Kurulda, anabilim bilim dalı kalite çalışmaları sunuldu.

Plaket takdimleri
Törende, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahaddin Güzel ile Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik tarafından, yasal olarak 1 Temmuz 2018 tarihinden sonra emekli olan öğretim üyelerimize plaket takdimi yapıldı. Yine 1 Temmuz 2018 tarihinden sonra anabilim, bilim dalları başkanlıklarını devreden öğretim üyelerimize de plaket takdim edildi.

Fakültemiz Dekanlığı tarafından organize edilen kalite değerlendirme ziyaretlerini gerçekleştiren takımları adına, takım başkanlarına teşekkür belgeleri yine Rektör Yardımcısı Güzel ve Dekan Çelik tarafından takdim edildi. Öte yandan uluslararası alanda 3 önemli ödül kazanan Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal, Kulak Burun Boğaz (KBB) Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Cem Meço ile Öğr. Gör. Emre Ocak’a, fakültemize yaşattıkları bu önemli gurur nedeniyle plaket takdimi yapıldı.

Fakültemiz bünyesinde düzenlenen törenlerin gerçekleştirilmesinde birçok katkısı olan Ankara Tıplılar Vakfı Yönetim Kurulu üyelerine plaket takdimi yapıldı. Fakültemiz Dekanlığı tarafından düzenlenen Akademik Gelişim Programlarını (AGP) başarı ile tamamlayan öğretim görevlilerine katılım belgeleri takdim edildi.

2019-07-01T14:00:08+03:00