Prof. Dr. Semra Atalay Tören İle Emekliye Ayrıldı

//Prof. Dr. Semra Atalay Tören İle Emekliye Ayrıldı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Semra Atalay, 27 Haziran 2019 tarihinde düzenlenen bir tören ile emekliliğe adım attı.

Fakültemiz Cebeci Hastanesi 50’inci Yıl Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Ateş, Cebeci Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. A. Rüçhan Akar, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ile diğer anabilim dallarımızdan emekli olan ve halen görev yapan öğretim üyeleri, hemşireler, sağlık çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Uzun yıllar fakültemiz yönettim kurullarında görev alan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığını yürüten, Üniversitemiz Çocuk Hastanesinin açılmasında çok emeği olan, yüzlerce uzman, binlerce öğrenci eğiten Prof. Dr. Semra Atalay’a çok teşekkür ediyor, yeni hayatında mutluluklar diliyoruz.

2019-10-22T13:17:46+03:00