Fakültemizde Daha Güzel Bir Yara Günü Sempozyumu!

//Fakültemizde Daha Güzel Bir Yara Günü Sempozyumu!

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, yaranın bütün yönleri ile tartışıldığı uluslararası katılımlı Sempozyuma 20-21 Haziran 2019 tarihlerinde ev sahipliği yaptı. Fakültemiz Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdulkadir Noyan Konferans Salonu’nda düzenlenen Sempozyumun Başkanlığını Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Uncu yürüttü.

Sempozyumun açılışında, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, İbni Sina Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ayşe Küçükdeveci ve Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Hakan Uncu birer konuşma yaptı. Fakültemiz Müzik Öğrenci Topluluğu Oda Orkestrası’nın sunduğu konser büyük beğeni topladı.

İlki geçen yıl “Her Yara Doğru Değerlendirilmeyi, Başarılı ve Güzel Bir Tedaviyi Hak Eder” sloganıyla gerçekleştirilen Sempozyum, bu yıl “Daha Güzel Bir Yara Günü” temasıyla gerçekleştirildi. Sempozyumda, Fakültemiz öğretim üyelerinin yanı sıra ulusal ve uluslararası alanda görev yapan yetkin hekimler tarafından yara kavramı üzerinde detaylı tartışmalar yürütüldü.

2019-06-27T15:12:29+03:00