Öğrencilerimiz, Kariyer Günleri’de Öğretim Üyelerimiz ile Bir Araya Geldi

//Öğrencilerimiz, Kariyer Günleri’de Öğretim Üyelerimiz ile Bir Araya Geldi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı ile Fakültemiz Kariyer Danışmanlık Merkezi (KADAM) tarafından düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında 15 Mayıs 2019 tarihinde Morfoloji Binası Mor Salon’da bir toplantı düzenlendi.

KADAM Koordinatörü Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mine Esin Ocaktan’ın kısa bir açış konuşması yaptığı toplantıda, Cebeci Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. A. Rüçhan Akar, Fizyopatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Nuray Yazıhan ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Neonatoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Erdeve, öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Öğretim üyelerimiz, öğrencilerimize mesleki başarılarının sırlarını paylaşırken, iyi bir hekim ve iyi bir araştırmacı olmanın püf noktaları anlattı.

Tıp fakültesinde mentörlük kavramınına vurgu yapan öğretim üyelerimiz, hayatta ve tıp öğreniminde uzmanlaşmanın önemine vurgu yaptı.

Öğrencilerin kariyerlerinde ilerleyebilmesi için hedef koyarak, bir plan çerçevesinde bu hedeflerine odaklanmaları gerektiğini vurgulayan öğretim üyelerimiz, kariyer açsından yabancı dil öğrenmenin çok önemli olduğunun altını çizdi.

2019-05-20T12:14:14+03:00