//Fakültemiz Kalite Çalışmaları Kapsamında Ziyaret Takımlarına Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Fakültemiz Kalite Çalışmalarının birimlere yaygınlaştırılması kapsamında anabilim/bilim dallarında gerçekleşecek olan ziyaretlerde değerlendirme takımlarında görev alacak öğretim üyelerine ve elemanlarına süreç hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleşen toplantıda bilgilendirme, Ankara Üniversitesi Akademik Değerlendirme, Akreditasyon ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ali Sınağ tarafından gerçekleştirildi.

Fakültemiz Morfoloji Binası Mavi Salon’da öğretim üyelerimize yönelik olarak düzenlenen toplantının açılışını Fakültemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Sevim Aydın yaptı.

Toplantıya, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Sevim Aydın, Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Onur Polat ve çok sayıda öğretim üyesi katıldı.

2019-05-14T20:29:04+03:00