Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programı Akreditasyon Belgemizi Aldık

//Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programı Akreditasyon Belgemizi Aldık

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programımızın Şubat ayında 6 yıllığına re-akredite edilmesinin ardından, akreditasyon belgemiz 8 Mayıs 2019 tarihinde Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD) Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek tarafından fakültemize sunuldu.

Akreditasyon belgemizin takdimi nedeniyle Fakültemiz Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda bir program düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik’in açış konuşmalarını yaptığı programda, Müzik Öğrenci topluluğu Oda Müziği Orkestrası mini bir konser sundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik,  Prof. Dr. İskender Sayek’ten akreditasyon belgesini, fakülte olarak bu belgeyi almamızda çok değerli emekleri öğretim üyelerimizin adına aldılar.

Programda, TEPTAD Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek, “Gelecekte Tıp Eğitimi” konulu bir konferans ta verdi.

2019-05-20T12:04:20+03:00