Üniversitemiz Çocuk Giysi Bankası Çocuk Hastanemizde Açıldı

//Üniversitemiz Çocuk Giysi Bankası Çocuk Hastanemizde Açıldı

Ankara Üniversitesi bünyesinde, üniversitemiz öğrencilerine hizmet vermek amacıyla kurulan Öğrenci Giysi Bankaları, yeni kurulan Çocuk Giysi Bankası ile Fakültemizde tedavi gören çocuk hastalara da hizmet verecek.

Üniversitemiz Kadın Platformu ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın (SKS) katkıları ile kurulan Çocuk Giysi Bankası 24 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen bir tören ile açıldı. Törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, önceki rektörlerimizden Prof. Dr. Günay Akbal, Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Bahaddin Güzel, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, Cebeci Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. A. Rüçhan Akar, Kadın Platformu ve SKS’den çok sayıda öğretim üyesi ve yetkili katıldı.

Fakültemiz Cebeci Yerleşkesinde bulunan Çocuk Hastanesinin içinde yapılandırılan Çocuk Giysi Bankasından Fakültemizde tedavi gören çocuk hastalar faydalanacak.

2019-10-21T14:40:26+03:00