ANTEDANS’tan Zamana Karşı Bir Dans Serüveni!

//ANTEDANS’tan Zamana Karşı Bir Dans Serüveni!

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Eşli Danslar Öğrenci Topluluğu (ANTEDANS) tarafından 17 Nisan 2019 tarihinde Fakültemiz Morfoloji Binası Abdülkadir Noyan Konferans Salonunda bir gösteri düzenlendi. “Zamana Karşı: Bir Dans Serüveni” temasıyla sahnelenen dans gösterisine Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral ile Prof. Dr. Kenan Ateş, çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katıldı.

ANTEDANS üyelerinin gösterisi öncesi, “Kemerlerinizi bağlayın, zamanda yolculuğa çıkıyoruz! Ama şimdiden uyaralım. Bu öyle bildiğiniz zaman yolculuklarına benzemiyor. Dünya’nın dört bir yanından danslar bu zaman serüveninde karşınıza çıkacak!” şeklindeki ifadeleri dikkat çekti.

Topluluk üyelerinin birbirinden çarpıcı dans figürlerini büyük bir hüner ile sergilediği yıl sonu dans gösterisi salondaki davetlilerden büyük alkış aldı.

2019-04-29T09:47:42+03:00