Sinirbilim Öğrenci Topluluğundan “Sanal Gerçeklik” Etkinliği

//Sinirbilim Öğrenci Topluluğundan “Sanal Gerçeklik” Etkinliği

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Sinirbilim Öğrenci Topluluğu ile Ankara Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğrenci Topluluğu’nun (Institute of Electrical and Electronics Engineers-IEEE) ortaklığında, 7 Nisan 2019 tarihinde Fakültemiz Morfoloji Binasında düzenlenen etkinlikte Dr. Yusuf Yeşil, tıp, mühendislik ve psikoloji bölümlerinden öğrenciler ile bir araya geldi.

Dr. Yusuf Yeşil’in, girişimci, öncü bir hekim olarak arttırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik konularında deneyimlerini paylaşması, üniversitemiz genelinden katılım gösteren farklı disiplinlerden öğrencilere ilham verdi. Dr. Yeşil ve davetli öğrenciler, “Tıpta neden yapay zeka?” sorusuna da yanıtlar aradı.

Arttırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik üzerine çalışmalar yapan Dr. Yusuf Yeşil, ülkemizi uluslararası arenada da temsil etmiş başarılı bir girişimci olmanın yanı sıra akademik kariyer yapma yolunda İstanbul Üniversitesi Biyokimya Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak akademik hayatına devam ettiriyor.

2019-10-31T12:14:24+03:00