Ankara Tıp’ın Çınarları ile Fidanları bir araya geldi

//Ankara Tıp’ın Çınarları ile Fidanları bir araya geldi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu hekimler ile fakültemiz öğrencileri “Çınarlar ile Fidanlar Elele” teması çerçevesinde 15 Nisan 2019 tarihinde bir araya geldi.

Fakültemiz Dekanlığı ile Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı’nın, Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdulkadir Noyan Konferans Salonunda düzenlediği etkinliğe, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral, fakültemiz mezunu hekimler, Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı ve diğer anabilim dallarından öğretim üyesi ve öğrencilerimiz katıldı.

Deneyimlerini paylaşa Ankara Tıp mezunu hekimlerimiz, “Ankara Tıp Öğrencisi Sorar, Sorgular” teması çerçevesinde, öğrencilerimizin sorduğu sorulara da yanıtlar verdi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik’in çınarlarımıza çiçek takdim ettiği etkinlikte, Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap Şahinoğlu’nun, Ankara Tıp’ın kuruluş sürecini anlatan sunumu ilgiyle izlendi.

Etkinliğin son bölümünde, Ankara Tıp’ın çınarları ile fidanları hep birlikte fotoğraf çektirerek, bu anlamlı günü ölümsüzleştirdi.

2019-04-17T09:55:03+03:00