//Fakültemiz Yönetimi ile TTB-UDEB, Yeterlik Kurulları Başkan ve Temsilcileri Bir Araya Geldi

Fakültemiz Anabilim/bilim dallarının yürütmekte olduğu tıpta uzmanlık ve yan dal uzmanlık eğitimlerinin akreditasyonları konusunda fakültemizin yürüteceği stratejiler, 29 Mart 2019 tarihinde TTB-UBED yöneticileri ile uzmanlık alanlarının yeterlik kurulları başkanları ve/veya temsilcileri ile bir araya gelinerek tartışıldı. Toplantıya fakültemizi temsilen Dekan Prof. Dr. Gülfem E. ÇELİK, Temel Tıp Bilimleri Bölüm başkanı Prof. Dr. Tuna Karahan, Dahili Tıp Bilimleri başkanı Prof. Dr. Metin Kır ve Fakülte Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Sevim Aydın katıldı. Prof. Dr. Orhan Odabaşı başkanlığında gerçekleşen toplantıda Prof. Dr. Gülfem Çelik tarafından yapılan sunumu takiben konu katılımcılar ile karşılıklı olarak tartışıldı.

2019-04-08T11:46:53+03:00