//Dış Paydaş Olarak Yüksek Öğrenim Kurumundan Fakültemiz Çalışmalarına Yönelik Görüş Alındı

Fakültemiz dış paydaşlarının görüşlerinin alınması kapsamında Fakültemizce 4 Nisan 2019 tarihinde Yüksek Öğrenim Kurumuna bir ziyaret gerçekleştirildi. Toplantıya YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Sefa Kapucuoğlu, YÖK Genel Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Çelik, Dekan yardımcısı Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral, Araştırma Stratejileri Koordinatörü Prof. Dr. Nuray Yazıhan ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Onur Polat katıldı. Çok verimli geçen toplantıda, öncelikle Fakülte Dekanı Prof. Dr. Gülfem Çelik tarafından fakültemizin kurumsal, akademik, eğitim ve araştırma çalışmaları hakkında bir sunum yapıldı. Ardından YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Sefa Kapucuoğlu ve YÖK Genel Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan’ın görüş ve önerileri alındı.

2019-11-01T15:30:34+03:00