Fakültemizde kalite çalışmalarının Anabilim ve Bilim Dallarına (AD/BD) yaygınlaştırılması kapsamında 3-4 Nisan 2019 tarihlerinde Fakültemiz Dekanlığınca AD/BD başkanları ile birim kalite temsilcilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem E. Çelik, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Sevim Aydın, Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Onur Polat, AD/BD başkanları ile birim kalite temsilcilerinin katıldığı toplantıda AD/BD Özdeğerlendirme Raporu hazırlanmasına yönelik bilgilerin yanı sıra raporun yazılmasını takiben başlatılacak kalite çalışmaları hakkında da bilgiler verildi.

Anabilim/Bilim Dalları 30 Nisan 2019 tarihine dek mevcut durumları üzerinden özdeğerlendirme raporunu hazırlayacak ve ardından kalite çalışmalarını başlatacak.