Mesleksel Kas İskelet Hastalıkları ve Ergonomi Konferansı

//Mesleksel Kas İskelet Hastalıkları ve Ergonomi Konferansı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı ile İç Hastalıkları Anabilim Dalları ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi tarafından yürütülen İş ve Meslek Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi programı kapsamında 26 MArt 2019 tarihinde “Mesleksel Kas İskelet Hastalıkları ve Ergonomi” başlıklı konferans düzenlendi.

Fakültemiz İbni Sina Hastanesi Hasan Ali Yücel Konferans Salonunda düzenlenen Konferansa, Halk Sağlığı Anabilim Dalı’ndan emekli olan ve halen görev yapan öğretim üyeleri, öğretim görevlileri, İbni Sina ve Cebeci Hastanelerimizden hemşireler, sağlık çalışanları ve idari personel katıldı.

Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meltem Çöl’ün açış konuşmasını yaptığı Konferansta,  Ankara Güven Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Kliniğinden Prof. Dr. Deniz Evcik, davetlilere “Mesleksel Kas İskelet Hastalıkları ve Ergonomi” konusunda bilgiler aktardı.

2019-11-05T17:14:35+03:00