ATO’lu İntörnlerimizden Mezuniyet Oyunu!

//ATO’lu İntörnlerimizden Mezuniyet Oyunu!

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrenci topluluklarından Ankara Tıp Oyuncuları (ATO), 22 Mart 2019 tarihinde Fakültemiz Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda sahneledikleri “Ermişler ve Günahkarlar” oyununda seyirci ile buluştu.

Ankara Tıp ve ATO’dan bu yıl mezun olacak İntörnlerimizin sahnelediği oyun büyük beğeni topladı.

ATO üyelerinin, Ermişler ve Günahkarlar oyununun konusu şu cümlelerle bilinçlere kazındı: “Sen kimsin? Bilinçaltının derinliklerinde kaybolan kişiliğin boğulurken ve henüz kendini bulamamışken hangi roldesin? Hayal misin gerçek mi? Yalan mısın dolan mı? Ermiş mi günahkar mı? Nerdesin? Olmak istediğin yerde misin yoksa yanında olmaktan korktuğun kişilerin ellerinde mi? Kendini unut. Neredesin unut. Nefesini tut. İçindeki seni tanımaya hazır ol…”

2019-03-27T09:47:45+03:00