Fotoğrafçılık Topluluğu, fotoğrafçılık derslerine devam ediyor

//Fotoğrafçılık Topluluğu, fotoğrafçılık derslerine devam ediyor

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Fotoğrafçılık Topluluğu tarafından 22 Mart 2019 tarihinde 6 No’lu Amfide teorik fotoğrafçılık eğitimi dersi verildi.

Topluluk üyelerine, çektikleri fotoğraflarda, vermek istedikleri mesajı öne çıkarmaları fotoğrafları raw formatında işlemeleri ve fotoğrafçılık yarışmaların istediği kriterlerde fotoğraf düzenlemeleri konularında bilgiler verildi.

Topluluk üyelerine ayrıca, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onaylı yarışmalar hakkında bilgiler verildi. Ödüllü fotoğrafçılarımızdan Stj. Dr. Mehmet Toker ve Stj. Dr. Ayşe Pelin Tuna’nın derste işlediği fotoğraflarıyla internet üzerinden fotoğraf yarışmasına katılım da sağlandı.

2019-11-05T16:26:12+03:00