Anabilim-Bilim Dalları Kalite Güvence Sistemi Çalışmaları Toplantısı

//Anabilim-Bilim Dalları Kalite Güvence Sistemi Çalışmaları Toplantısı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kalite Özdeğerlendirme Süreci kapsamında, Anabilim ve Bilim dallarının çalışmalarını nasıl yapacağına yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Fakültemiz Morfoloji Binası Mavi Salonda 19 Mart 2019 tarihinde düzenlenen toplantıya, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik’in yanı sıra, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Sevim Aydın ve Koordinatör yardımcısı Prof. Dr. Onur Polat ile Anabilim ve Bilim Dalları başkanları, Anabilim dallarının kalite temsilcileri de katıldı. Toplantıda Dekan Prof. Dr. Gülfem Çelik tarafından Anabilim ve Bilim Dallarında gerçekleşecek kalite çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu kapsamda AD/BD özdeğerlendirme raporlarının hazırlanmasını takiben ziyaret ekiplerinin AD/BD larına yerinde değerlendirme için gideceği ve kalite çalışmalarının başlatılacağı vurgulandı. Ardından örnek uygulamalar olarak Patoloji AD Başkanı Prof Dr. Aylin Okçu Heper tarafından mezuniyet sonrası eğitim akreditasyon süreci, Kulak – Burun – Boğaz Hastalıkları AD başkanı Prof. Dr. Gürsel Dursun tarafından Dönem 5 klinik staj geliştirme çalışmaları aktarıldı.

2019-11-05T16:44:57+03:00