14 Mart Tıp Bayramı Spor Müsabakaları, Maraton ve Yüzmede Ankara Tıp Rüzgarı

//14 Mart Tıp Bayramı Spor Müsabakaları, Maraton ve Yüzmede Ankara Tıp Rüzgarı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri 14 Mart Tıp Bayramı Spor Müsabakalarında farkını gösterdi. Müsabakalarda, Kadın Basketbol Takımımız, Erkek Voleybol Takımımız, Erkek Futsal (Salon Futbolu) Takımımız şampiyon oldu. Ayrıca, Kadın Voleybol Takımımız üçüncülük, Erkek Basketbol Takımımız da dördüncülük derecelerini elde etti.

Öte yandan, 14 Mart Tıp Bayramı Maratonu Kadınlar Kategorisinde Fakültemiz Dönem 6 Öğrencisi Güldeniz Torun birinci oldu. Maratonda Kadınlar Kategorisinde ilk üç derece, Erkekler Kategorisinde de 4, 5 ve 6’ıncı dereceler Ankara Tıplı koşucuların oldu.

Yüzme Yarışması 50 Metre Serbest Stil Öğretim Üyeleri Kategorisinde ilk 3 sırayı Fakültemiz öğretim üyeleri olan Prof. Dr. Sadık Ersöz, Prof. Dr. Gökmen Kahinoğulları ve Prof. Dr. Cüneyt Köksoy aldı.

2019-03-13T14:29:09+03:00