Sinirbilim Topluluğundan “Pyhton Yazılım Dili” Dersi

//Sinirbilim Topluluğundan “Pyhton Yazılım Dili” Dersi

Sinirbilim Topluluğu’nun her hafta düzenlemeyi planladığı “Pyhton Yazılım Dili” derslerinin ilki 27 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Derslerde eğitimi Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Topluluğu (YAZGİT) başkanı Behçet Şentürk üstlendi.

Büyük ilgi ve katılımla Fakültemiz Morfoloji Binasında gerçekleştirilen ilk derse, ağırlıklı olarak tıp fakültesi ve psikoloji bölümü öğrencileri katılırken, farklı disiplinlerden öğretim üyesi ve değişik bölümlerden öğrencilerin katılmış olması Sinirbilim Topluluğu’nun hedeflerine bir adım daha yaklaştığının göstergesi oldu. YAZGİT Başkanı Behçet Şentürk, topluluğu adına, derse katılan ve destek veren tüm sinirbilim ve yapay zeka ilgililerine teşekkürlerini sundu.

Disiplinler arası işbirliği sağlayan bu derslerin ikincisi 5 Mart Salı 17.30’da 6 No’ lu amfide gerçekleştirilecek.

Topluluk, tüm ilgilileri beklediklerini ve hala derslere katılmak için geç olmadığını belirti.

2019-03-06T11:28:13+03:00