Fakültemiz Akademik Genel Kurul’u düzenlendi

//Fakültemiz Akademik Genel Kurul’u düzenlendi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen Akademik Genel Kurulların sonuncusu 27 Şubat 2019 tarihinde Fakültemiz Morfoloji Binası Mavi Salon’da gerçekleştirildi.

Akademik Genel Kurul’a Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Bahaddin Güzel, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral ile Prof. Dr. Kenan Ateş, bölüm, anabilim ve bilim dalları başkanları ile çok sayıda öğretim üyesi katıldı.

Fakültemizin kalite ve akreditasyon süreçleri hakkında bilgi verilen Akademik Kurul’un son bölümünde, Fakültemizin UTEAK tarafından yeniden akredite edilmesi nedeniyle Ankara Tıp Pastası kesildi.

2019-03-06T15:50:44+03:00