Klinik Anatomi Kursları Devam Ediyor

//Klinik Anatomi Kursları Devam Ediyor

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı (KVC) ile Anatomi Anabilim Dalı işbirliğinde gerçekleştirilen Klinik Anatomi Kursları devam ediyor.

Anatomi Anabilim Dalı Klinik Araştırma ve Simülasyon Merkezinde devam eden kurslara, KVC Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. A. Rüçhan Akar, Prof. Dr. Bülent Kaya, Prof. Dr. Bahadır İnan, Anatomi Anabilim Dalından Prof. Dr. İbrahim Tekdemir, Prof. Dr. Ayhan Cömert, Prof. Dr. Halil İbrahim Açar, Prof. Dr. Nihal Apaydın, iki anabilim dalımızdan öğretim görevlileri, araştırma görevlileri ile ihtisaslarını KVC Anabilim Dalında yapmak isteyen Fakültemiz Dönem 2 ve Dönem 4 öğrencileri katılıyor.

2019-11-05T16:15:37+03:00