//Dr. Menekay “Hekim ve Yazar Olmak” konulu söyleşide Ankara Tıplılar ile bir araya geldi

Sağlık Bakanlığı İzmir Halk Sağlığı Laboratuvar Sorumlusu Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı Hekim-Yazar Dr. Serra Menekay, Fakültemiz Sağlıkta Pozitif Düşünce ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu’nun düzenlediği “Hekim ve Yazar Olmak” isimli söyleşide Ankara Tıplı öğrenciler ile bir araya geldi.

Morfoloji Binası Mor Salonda 21 Şubat 2019 tarihinde düzenlenen söyleşiye Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral, Fakültemiz Öğrenci Temsilcisi İnt. Dr. Selçok Erol ve çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Dr. Menekay, hekimlik ve yazarlık hayatından kesitler sunduğu konuşmasında öğrencilerimiz ile bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Söyleşinin sonunda, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, Dr. Serra Menekay’a çiçek takdim etti ve Dr. Menekay ve öğrencilerimizle toplu fotoğraf çektirdi.

2019-02-26T09:15:42+03:00