İl Sağlık Müdürlüğü’nden Fakültemize ‘Organ Nakli’ Teşekkürü

//İl Sağlık Müdürlüğü’nden Fakültemize ‘Organ Nakli’ Teşekkürü

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nden Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.  Dr. Semih Dinçer  Yetiş ve yetkililer, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin organ nakli hizmetlerindeki katkılarından dolayı, 21 Şubat 2019 tarihinde  fakültemize bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, Uzm. Dr. Semih Dinçer  Yetiş tarafından Fakültemiz Cebeci Hastanesi Başhekimi ve Organ Nakli Merkezi Mesul Müdürü Prof. Dr. A. Rüçhan Akar ile Organ ve Nakli Merkezi sorumlu uzmanları ve koordinatörlerine teşekkür belgeleri takdim edildi. Prof. Dr. Rüçhan Akar, ziyarette bulunamayan  Organ ve Doku Nakli Merkezi çalışanlarının teşekkür belgelerini de kabul etti.

2019-02-22T09:56:12+03:00