Cerrahi Asistanlarına “Sıvı-Elektrolit Dengesi” Anlatıldı

//Cerrahi Asistanlarına “Sıvı-Elektrolit Dengesi” Anlatıldı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen Cerrahi Asistanları Eğitim Programı’nın son toplantısında, Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Akın Fırat Kocaay tarafından, cerrahi hastalarının tedavisinde önemli bir yer tutan “Sıvı-Elektrolit Dengesi” konusu hakkında bilgiler paylaşıldı.

Fakültemiz İbni Sina Hastanesi Hasan Ali Yücel Konferans Salonunda 20 Şubat 2019 tarihinde düzenlenen toplantıya Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Neslihan Alkış’ın yanı sıra farklı cerrahi branşlarından çok sayıda asistanımız katıldı.

Cerrahi Asistanları Eğitim Programı ile, birçok farklı branştaki cerrahi asistanının sağlık hizmeti sunumunda aynı dili konuşabilmeleri, temel ve ortak konularda fikir sahibi olabilmeleri amaçlanıyor.

2019-02-22T10:00:10+03:00