Cerrahi Asistanları Eğitim Programı’nda “Yara İyileşmesi” Konuşuldu

//Cerrahi Asistanları Eğitim Programı’nda “Yara İyileşmesi” Konuşuldu

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanlığı tarafından, cerrahide görev yapan asistanlarımıza yönelik olarak düzenlenen Cerrahi Asistanları Eğitim Programı, bu ay 30 Ocak 2018 tarihinde Fakültemiz İbni Sina Hastanesi Hasan Ali Yücel Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Programda, Fakültemiz Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Burak Kaya, “Yara İyileşmesi” konusunda, bilgiler aktardı. Yara iyileşmesini, cerrahinin, belki de tıbbın temeli olarak niteleyen Doç. Dr. Burak Kaya, oldukça komplike olan yara iyileşmesi ve yara bakımını güncel bilgilerin ışığında aktardı. Doç. Dr. Kaya, akut yaralar, kronik yaralar ve tedavilerini de ayrıntılı şekilde anlattı.

2019-01-31T17:18:07+03:00