Dönem 1 Öğrencimiz Sefa Atılır’a acı veda

//Dönem 1 Öğrencimiz Sefa Atılır’a acı veda

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencisi Sefa Atılır, memleketi Tokat’ta yaşanılan elim bir olay sonrası hayatını kaybetti. Merhum Atılır için Fakültemiz Dekanlığı tarafından 21 Ocak 2019 tarihinde Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda bir anma töreni düzenlendi. Tören ile Ankara Tıp Ailesi, Sefa Atılır’ı, beyaz önlüğünü giydiği salondan sonsuzluğa uğurladı.

Törende, Sefa Atılır’ın sevenleri, hüzün dolu duygularını yansıtır birer konuşma yaptı.

Fakültemiz Dekanlığı tarafından merhum öğrencimiz Sefa Atılır adına, ailesine teslim edilmek üzere duygularını paylaşmak isteyenler için Morfoloji Binası Fuaye Alanı’na taziye defteri konuldu. Taziye defteri 8 Şubat 2019 tarihine kadar Fuaye Alanı’nda yer alacak.

Öğrencimiz Sefa Atılır’a Allah’tan rahmet, Ankara Tıp Ailesi ve tüm sevenlerine sabırlar dileriz.

2019-01-22T09:13:04+03:00