Ankara Tıp’ta İleri Endoskopi Günleri

//Ankara Tıp’ta İleri Endoskopi Günleri

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Ankara İleri Endoskopi Günleri (Endoskul-1) 12 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Fakültemiz Cebeci Yerleşkesindeki Gastroenteroloji Bilim Dalı binasında gerçekleştirilen Endoskul-1’in düzenleme kurulunda, Bilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Kubilay Çınar ve Prof. Dr. Mehmet Bektaş ile Öğr. Gör. Aysun Kartal yer aldı.

Endoskul-1’de, işinde başarılı uzmanlarca POEM, ESD ve ERCP işlemleri yapıldı, 40’ı dışardan olmak üzere toplamda 90 kişilik bir aktivite gerçekleştirildi. Aynı zamanda Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Mehmet İbiş ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Fatih Aslan’a Endoskul 1’e yaptıkları katkıdan ötürü Ankara Üniversitesi plaketi verildi.

2019-01-23T09:55:14+03:00