Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalımızdan “YAPAY ZEKA” Araştırmalarına Katkı

//Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalımızdan “YAPAY ZEKA” Araştırmalarına Katkı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı eğitim programı bünyesinde Koç Üniversitesi öğretim üyesi Emrah AYDIN ve TED Üniversitesi öğretim üyesi İnan Utku TÜRKMEN tarafından 14 Ocak 2019 tarihinde Fakültemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Akademik Yerleşke Toplantı Salonunda ” Yapay Zekanın Çocuk Cerrahisinde Kullanımı” konulu çalışmalar sunuldu. Toplantıya Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyeleri, öğretim görevlileri, hemşireler ve Anabilim Dalı  çalışanlar katıldı. Türkiye genelinde çocuk cerrahisi alandaki yapay zeka araştırmaları ağına Fakültemiz  Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı da katkıda bulundu.

2019-01-20T22:14:29+03:00