Hastanemizin duvarlarına düşlerini boyadılar

//Hastanemizin duvarlarına düşlerini boyadılar

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nın duvarları Hayata Renk Ver Derneği’nin “düşlerini boyar mısın?” projesiyle renklendi. Dernek gönüllüleri, 12 Ocak 2019 tarihinde Ankara’daki gönüllü Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, gönüllü çalışanlarımız ve Çocuk Hastanemizde tedavi gören çocuklarla birlikte Anabilim Dalımızın duvarlarını renklendirerek düşlerini boyadı.

Fakültemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Semra Atalay ve Klinik Sorumlu Hemşiresi Aysin Seyhan, projeye katkı sunan gönüllülere teşekkür plaketi takdim etti.

Birbirinden sevimli resimleri, içlerinden gelen sevgi ile duvarlara resmeden çizerlerin çalışmaları görülmeye değer.

Hafta sonu tüm gün süren etkinliğin sonunda, rengarenk boyanan duvarlar, haftanın ilk mesai gününde herkeste büyük bir mutluluk oluşturdu. Anabilim Dalı çalışanları rengarenk duvarlara kendi düşlerini yansıtmak için şimdiden sıraya girmiş durumda.

2019-01-17T14:37:56+03:00