//Fakültemiz Çocuk Destek Öğrenci Topluluğu Yeni Yıla Çocuk Hastalarımızla Merhaba Dedi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Destek Öğrenci Topluluğu, 29 Aralık 2018 tarihinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Yerleşkesindeki Çocuk Hastanesi’nde yılbaşı partisi düzenledi.

Öğrencilerimiz tarafından etkinlik öncesi süslenen Hastanemizde Halk Oyunları Topluluğu (HOT), Müzik Öğrenci Topluluğu ve Ankara Tıp Oyuncuları (ATO) üyelerinin katılımıyla çok güzel bir program gerçekleştirildi. Etkinlikte, hep birlikte dans edildi ve öğrenci kulüplerimizin birbirinden güzel gösterileri izlendi. Yeni yılı neşe, umut ve coşkuyla kutlayan öğrencilerimiz, bu güzel günle Hastanemizde tedavi gören çocuk hastalarımıza moral aşıladı.

2019-01-14T11:34:33+00:00