Prof. Dr. Yıldır Atakurt yaşama gözlerini yumdu

//Prof. Dr. Yıldır Atakurt yaşama gözlerini yumdu

Fakültemiz önceki dekan yardımcılarından Tıbbi Biyoistatistik Anabilim Dalı emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Yıldır Akkurt, 2 Ocak 2019 tarihinde hayata veda etti. Merhum Hocamız için 4 Ocak 2019 tarihinde Fakültemiz Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Bahaddin Güzel, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, önceki dekanlarımızdan Prof. Dr. Semih Baskan, Tıbbi Biyoistatistik Anabilim Dalı ve diğer anabilim ve bilim dallarında görev yapan ve emekli olan öğretim üyeleri, öğretim görevlileri, sağlık çalışanları ile Merhum Hocamızın ailesi ve sevenleri katıldı.

Prof. Dr. Atakurt’un naaşı, Karşıyaka Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhum Hocamıza, Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

2019-01-07T13:07:56+03:00