Prof. Dr. Alim Uzunalimoğlu’nu sonsuzluğa uğurladık

//Prof. Dr. Alim Uzunalimoğlu’nu sonsuzluğa uğurladık

Fakültemiz İç Hastalıkları Anabilim Dalı-Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Alim Uzunalimoğlu 1 Ocak 2019 tarihinde hayata veda etti. Merhum Hocamız için 4 Ocak 2019 tarihinde Fakültemiz Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Bahaddin Güzel, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı ve diğer anabilim ve bilim dallarında görev yapan ve emekli olan öğretim üyeleri, öğretim görevlileri, sağlık çalışanları ile Merhum Hocamızın ailesi ve sevenleri katıldı.

Prof. Dr. Uzunalimoğlu’nun naaşı, Karşıyaka Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhum Hocamıza, Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

2019-01-07T13:14:13+00:00