Yeni umutlara 2019 ile merhaba: Yeni Yılınız kutlu olsun

//Yeni umutlara 2019 ile merhaba: Yeni Yılınız kutlu olsun

Sevgili Ankara Tıp ailesi

27 Aralık 2018 tarihinde Dekanlığımız ve Hastaneler Başhekimliğimiz  tarafından düzenlenen ve Sayın rektörümüzün yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personelimizin  ve öğrencilerimizin katıldığı “Yeni Yıl Kokteyli” ve Fakültemiz Müzik Öğrenci Topluluğu 4 Mevsim Orkestrası “Yeni Yıl Konseri “ile 2018’i uğurladık, 2019’a merhaba dedik.

2018’de birlikte birçok sevinci kucakladık, üzüntüyü, zoru göğüsledik. 2019’da da yine hep birlikte Ankara Tıp ailesi olarak akademik ve idari personeli, öğrencisi ve tüm çalışanları ile birlikte olacağız ve her rüzgarda kenetleneceğiz, her sevinçte gücümüzü hissedeceğiz.

Yeni yıl bize ne getirir bilemeyiz ama; Ankara Tıp olarak bizler öncü hekimler yetiştirerek, hastalara şifa vererek ve yeni projelerde yer alarak 2019’a çok şey vereceğimize inanıyoruz.

Güzel ailemizin yeni yılını kutlar, 2019’un bizlere, ülkemize ve tüm dünyaya huzur getirmesini dileriz.

Yeni Yıl Kokteyline, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, İbni Sina Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ayşe Küçükdeveci, Cebeci Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. A. Rüçhan Akar, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Ateş ile Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral fakültemiz emekli ve görev yapan öğretim üyeleri, öğretim ve araştırma görevlileri, hemşire ve idari personel, sağlık çalışanları ve öğrencilerimiz katıldı.

Ankara Tıp Ailesini bir araya getiren Kokteyl, renkli görüntülere sahne oldu. Tüm fakülte çalışanlarının sohbet edip hasret giderdiği Kokteylin ardından Fakültemiz Müzik Öğrenci Topluluğu 4 Mevsim Orkestrası’nın Yeni Yıl Konserine geçildi. Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’ndaki Konserde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik ile Ankara Tıp Ailesinin diğer bireyleri, birbirinden keyifli şarkılara hep birlikte eşlik etti. Öğrencilerimizin profesyonellere taş çıkartan performansı büyük beğeni topladı.

2018-12-31T11:48:04+03:00