KBB Anabilim Dalımızdan Mezunlarına 4. Alumni Toplantısı

//KBB Anabilim Dalımızdan Mezunlarına 4. Alumni Toplantısı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Anabilim Dalı tarafından 14 Aralık 2018 tarihinde, “Otoloji-Nörootoloji-Odyoloji” temalı 4’üncü Alumni Toplantısı gerçekleştirildi.

Fakültemiz İbni Sina Hastanesi Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda düzenlenen Toplantıya, KBB Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gürsel Dursun, toplantının düzenlenmesinde çok emeği olan Prof. Dr. Yücel Anadolu, KBB Anabilim Dalı’ndan emekli olan ve Anabilim Dalında halen görev yapan öğretim üyeleri, öğretim ve araştırma görevlileri, hemşire ve sağlık çalışanları ile Türk Kulak Burun Boğaz Camiasından birçok isim katıldı.

4’üncü Alumni Toplantısı’nın açılışında, KBB Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gürsel Dursun tarafından Anabilim Dalımızın bugünlere gelmesinde birçok emeği olan emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Çetin Cuhruk’a plaket takdim edildi.

Videolarla cerrahi tekniklerin anlatıldığı Toplantıda, Temporal Kemik Kadavra Diseksiyonu da yapıldı.

Toplantıda, “”Benign Paroksismal Pozisyonel Vertigo (BPPV)”, İşitme Kayıplı Çocuğa Yaklaşım”, İletim Tipi İşitme Kayıpları”, başlıklı otumlar gerçekleştirildi.

2018-12-20T17:51:03+03:00