Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Atilla Törüner, 10 Kasım 2018 tarihinde hayata veda etti. Ankara Tıplılar Derneği’nde bir dönem başkanlık ta yapmış olan merhum Prof. Dr. Atilla Törüner için Fakültemiz Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda 14 Kasım 2018 tarihinde bir cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Bahaddin Güzel, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, Fakültemiz Genel Cerrahi Anabilim dalı ve diğer anabilim dallarından çok sayıda emekli ve halen görev yapan öğretim üyesi, Merhum Törüner’in ailesi, öğrencileri, idari personel ve sevenleri katıldı.

Prof. Dr. Atilla Törüner’in naaşı, Kocatepe Camii’nde kılına cenaze töreninin ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhum Hocamıza, Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.