Kalite Özdeğerlendirme Takımı tarafından Fakültemize “Saha Ziyareti”

//Kalite Özdeğerlendirme Takımı tarafından Fakültemize “Saha Ziyareti”

Ankara Üniversitesi Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü Birim Kalite Özdeğerlendirme Takımı, Fakültemize 5-9 Kasım 2018 tarihlerini kapsayan 5 günlük saha ziyareti gerçekleştirmektedir.

Saha ziyareti sürecinde öncelikle Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Gülfem Çelik değerlendirme takımına ve tüm fakülte üyelerine yönelik bir sunum yapmıştır. Ardından, Birim Kalite Özdeğerlendirme Takımı, fakültemiz kurulları, anabilim/bilim dalı başkanları, öğretim üyeleri, öğretim görevlileri, araştırma görevlileri, doktora öğrencileri, öğrenciler ve idari kadro ile görüşmelere başlamıştır. Bu süreç içinde, ayrıca, fakülte eğitim olanaklarının yerinde ziyareti de gerçekleştirilecektir. 9 Kasım 2018 Cuma günü saat 11.00’de Mavi Salon’da Değerlendirme takımı tüm akademik personele ve öğrencilere açık olarak gerçekleşecek “Çıkış Bildirimi” sonrası Fakültemizden ayrılacaktır.

2018-11-07T13:29:54+00:00