15. Botulinium Güz Sempozyumu

//15. Botulinium Güz Sempozyumu

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı ve Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalının her yıl geleneksel olarak düzenlediği Botulinium Güz Sempozyumlarının 15’incisi 12-13 Ekim 2018 tarihlerinde Fakültemiz Cebeci Hastanesi 50’inci Yıl Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Fakültemiz Nöroloji Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Cenk Akbostancı,  Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Şehim Kutlay, Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Pelin Koçyiğit’in oturum başkanı ve konuşmacı olarak katkıda bulunduğu Sempozyumda, alanında uzman isimler, birçok oturumda önemli sunumlar yaptı.

Bu yıl Sempozyumda yenilik olarak, spastite ve hareket bozuklukları dışında Prof. Dr. Pelin Koçyiğit yüz estetik uygulamaları, Prof. Dr. Okan Doğu ise başağrısı tedavisinde Botulinium Toksin uygulamaları konularında bilgiler paylaştı.

Spastite ve nörolojik endikasyonlarda botulinium toksin ile ilgili sunum ve tartışmaların, bu alanda çalışan öğretim üyesi ve uzmanların hem akademik çalışmalarına hem de mesleki pratiklerine önemli katkısı oldu.

2018-10-15T15:28:41+00:00